Mikä ihmeen syntymäjuliste?


Syntymäjuliste on ruotsalaisen äidin kehittämä sisustusjuliste jonka avulla voimme ikuistaa lapsen syntymätiedot osaksi kotimme sisustusta. Julisteen avulla voimme aina palata takaisin siihen ohikiitävään hetkeen kun lapsi oli vastasyntynyt, pieni elämän alku.

Julisteessa esiintyvä vauva on tarkoituksella tehty hyvin ilmeettömäksi ja pelkistetyksi jotta se voisi esittää jokaista vauvaa, kuvastaen ja korostaen hänen kokoaan syntyessä. Vaikka kuvan vauva onkin universaali, se on silti saajalleen hyvin henkilökohtainen sillä se skaalataan 1:1 kokoon lapsen syntymäpituuden kanssa. Kuvan alle jokainen voi lisätä muut syntymätiedot kuten paino, syntymäpäivä, syntymäaika ja paikka. Niin ja tietysti nimi! 

Syntymäjuliste on saanut paljon suosiota ja tullut tutuksi maailmanlaajuisesti, joten sitä on monet muut, itseni muukaan lukien, lähtenyt versioimaan. Näen kilpailutilanteen myös hyvänä sillä jokainen versio on oma taideteoksensa josta asiakas voi valita omaan tyyliinsä sopivan. 

Kiitelty lahja

Syntymäjuliste on myös hyvin suosittu lahja esimerkiksi kummilapselle tai miksipä ei lahjaksi lapsen syntymästä. Tämä juliste herättää lähes poikkeuksetta paljon tunteita sillä se on muisto niin suuresta hetkestä, siksi uskallan väittää että se on myös lahja joka melko varmasti löytää paraati paikan kodissa kun kodissa.

Muistoksi lapselle

Lasten varttuessa taulu muodostuu monesti myös heille tärkeäksi, sillä sen avulla hän voi sisäistää oman kasvunsa. Minun omat kuopukseni, kaksostytöt Isla ja Mila, syntyivät pieninä keskosina joten he olivat poikkeuksellisen pieniä syntyessään. Nyt kun he ovat pian kolme vuotiaita ja katselemme yhdessä kaikkien sisarusten syntymäjulisteita, niin käymme usein keskustelua siitä kuinka pieniä he olivat, ja ennen kaikkea siitä kuinka isoja he nyt ovat. Nämä julisteet saavat lähteä lastemme mukana heidän muuttaessaan kotoa, tai jäädä omaksi ilokseni seinälle muistuttamaan minua siitä kuinka onnekas saan olla jokaisen syntymästä.

Kuvassa on Unikaveri - Syntymäjuliste joka on pian tulossa verkkokauppaan.

Minun versioni

Ensimmäisen vedoksen jälkeen omia piirroksiani syntymäjulisteesta on syntynyt tiheään, joten verkkokaupastani löydät paljon erilaisia syntymäjulisteita. Syntymäjulisteillani on Design from Finland merkki sillä ne on minun käteni jälki ja ne valmistetaan Suomessa.

Blogistani löydät minun tarinani siitä miten omat versioni syntymäjulisteista sai alkunsa. Pääset liukemaan ne täältä: "Keskosten oma syntymäjuliste - ensikosketus lasin takaa" ja "Ensimmäinen vedos" 


Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista