YHTEISTYÖKUMPPANIT


Etsimme yhteistyökumppaneita urheiluseuroista!

Tällä viikolla olemme julkaisseet uudet personoitavat "harrastelija" julisteemme. Tuoteperheeseen kuuluu Jalkapallo - juliste, Balleriina - juliste sekä Pelipaita - juliste jotka ovat kaikki personoitavia, eli muokattavissa saajan omilla tiedoilla.

Lisäksi meiltä löytyy valokuvajuliste - Parhaat hetket joka voisi soveltua harrastelijan huoneeseen esimerkiksi muistoksi hyvistä saavutuksista.

Yhteistyöllä seuranne kanssa pyrimme laajentamaan näkyvyyttämme ja tuoda tuotteitamme kuluttajien tietoisuuteen. Kun tuote on hyvä ja osuu kohderyhmään tuo se paljon iloa saajalle. Yhteistyö kanssamme tarjoaa yhdistyksenne jäsenille rahan arvoista etua. Tarjoamme yhdistyksenne jäsenille valikoituja tuotteita alennettuun hintaan. 

Mikäli tuotteistamme ei löydy juuri teidän seuranne toimintaa kuvaavaa tuotetta niin vinkatkaa siitä meille, asioilla on tapana järjestyä ;)

Kaikki tuotteemme ovat myös muokattavissa yhdistyksenne tai seuranne logolla varusteltuna. Näin voitte hyödyntää tuotteitamme yhdistyksenne omana tuotelahjana tai vaikka palkintona kilpailuissa!

Mikäli yhteistyö tavalla tai toisella kiinnostaa laita viestiä sähköpostilla osoitteeseen info@dreamstuff.fi niin räätälöidään kuviot kuntoon!

Hyvää kevättä kaikille!

 

Keskosperheiden yhdistys - Kevyt Ry

  • Dreamstuff solmi hyvin pian perustamisen jälkeen (keväällä 2021) yhteistyön Kevyen kanssa joka sai jatkoa vuodelle 2022! Kevyen jäsenenä saat -20% kaikista keskosen sisar syntymäjulisteista ja -10% alennuksen yhdelle keskoselle suunnitellusta syntymäjulisteesta!

Mai Pictures - Kuvan Voimaa 

  • Mai Pictures asiakkaat saavat -15% alennuksen Parhaat hetket - julisteesta. Saat kuvauksien yhteydessä alennus koodin jolla voit lunastaa alennuksen kassalta.