JÄLLEENMYYJILLE


Haluatko sinä jälleenmyyjäksi tuotteillemme?

Verkkokaupastamme löytyy paljon tuotteita jotka soveltuvat jälleenmyyntiin,  esimerkiksi opettavaiset julisteet ja muut personoimattomat tuotteemme.

Kummitodistus on yksi suosituista tuotteistamme jonka voi tilata personoituna, mutta siitä löytyy myös jälleenmyyntiin soveltuva versio.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja ne painetaan laadukkaille materiaaleille ympäristöä kunnioittaen.

Alla luettelo valmiista tilaustuotteista. Voit myös esittää toiveita jälleenmyyntituotteille. Toivoisitko myymälääsi jotakin erityistä? Kysy rohkeasti sillä parhaat ideat voidaan toteuttaa!

Kummitodistus jälleenmyyntiin

Kummitodistus on yksi suosituimmista tuotteistamme, jonka voi verkkokaupasta tilata personoituna, mutta siitä löytyy myös jälleenmyyntiin soveltuva versio.

Kummitodistukset myydään 10kpl settinä. Tutustu verkkokauppamme kummitodistukseen tästä.

  

Vuoden 2023 kotimainen design kalenteri.

Kalenteri setti sisältää 6 kpl kaksipuolista 30 x 15 cm korttia. Joikaisella sivulla on käytetty vuoden 2023 trendivärejä ja tilaa loytyy niin muistiinpanoille kun "to do" listalle.

Kortit myydään jälleenmyyjille minimi 10kpl settiä. Tutustu korttiin tarkemmin tästä.

 

 Vuoden 2023 kotimainen julistekalenteri.

Kalenteri painetaan laadukkaalle paperille käyttäen uusimpia, korkealaatuisia ja ekologisia painotekniikoita. Paperina käytetään laadukasta, 170 g/m² mattapintaista taidepainopaperia. Julisteen koko on 35 x 60 cm, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi jääkaappiin kiinnitettäväksi. Myydään minimi 4kpl tilauksena.

Tutustu lisää julisteeseen tästä.

 Pupu: numero-, ja aakkosjulisteet.

Nämä julisteet kuuluvat Dreamstuff:in opettavaisten julisteiden sarjaan. Julisteita on saatavilla eri kokoisina ja kolmessa eri värissä.

 

Tuotteet painetaan laadukkaalle paperille käyttäen uusimpia, korkealaatuisia ja ekologisia painotekniikoita. Paperina käytetään laadukasta, 170 g/m² mattapintaista taidepainopaperia.

Tutustu lisää numerojulisteeseen tästä.

Tutustu lisää aakkosjulisteeseen tästä.

Aakkoset - Kukkajuliste

Tutustu lisää tuotteeseen tästä.

 To the moon & Back - juliste ja pikkujuliste

Tämä kaunis pupuaiheinen juliste on suunniteltu niille, keitä rakastamme kuuhun ja takaisin. To The Moon-julistetta on saatavilla kahta eri kokoa ja useassa eri sävyssä. 

Tutustu lisää tästä.

Jälleenmyyntiin on myös saatavilla tapahtumissa myynnissä oleva pikkujuliste. Pikkujuliste on 20 x 25 cm. Pikkujulisteet myydään suojamuoviin käärittynä.

 

Dinosaurus,- ja mereneläimet - juliste

Jokaisen dinosauruksen kohdalla on kirjattuna lajikkeen nimi, siksi juliste kuuluu verkkokauppamme "opettavaisiin julisteisiin".

Tutustu Dinosaurus julisteeseen tästä.

Aikuisen avustuksella lapsi pian oppii luettelemaan julisteessa esiintyvät meren eläimet! Tutustu mereneläimet julisteeseen tästä.

 Bullet Journal - tarranapit

Arkki sisältää tekstejä ja kuvia jotka soveltuvat hyvin lapsiperheen arkeen. Paperitarranapin koko on 15 x 15 mm yhdellä arkilla on 50 kpl tarranappia.

Bujo tarra Bullet Journal

Tarrat on myös saatavilla ruotsiksi. Tutustu bujo tarroihin tästä.

Yksisarvinen julisteet ja pikkujulisteet

Minä ja yksisarvinen - juliste on saatavilla ilman personointia kuvan mukaisella tekstillä.

Jälleenmyyntiin on myös saatavilla tapahtumissa myynnissä oleva pikkujuliste. Pikkujuliste on 20 x 25 cm. Pikkujulisteet myydään suojamuoviin käärittynä.

Tutustu lisää tästä.

Little Princesses - juliste

 

Tutustu lisää tästä.

Little Man Cave - juliste ja pikkujuliste

Jälleenmyyntiin on myös saatavilla tapahtumissa myynnissä oleva pikkujuliste. Pikkujuliste on 20 x 25 cm. Pikkujulisteet myydään suojamuoviin käärittynä.

Tutustu lisää julisteeseen tästä.

Maailmankartta - juliste

Maailmankartta juliste on yksi ehdoton myyntisuosikki. Sitä myydään eri kokoisina ja värisinä. 

Tutustu lisää tästä.

Maailmankartta juliste atlas

ENNAKKOTILAA NYT!!

Hyvän käytöksen helmipurkki - Magneetti. Toimitus helmikuun alussa.

Hyvän käytöksen helmipurkki on yksinkertainen, mutta toimiva tapa kannustaa lasta hyvään käytökseen, uusiin saavutuksiin ja oppeihin.

Myydään suojamuovissa.

Tutustu lisää tästä.

 

Minimitilausmäärät

• Julisteet 30 x 40 cm - 8 kpl

• Julisteet 50 x 70 cm - 4 kpl

• Pikkujulisteet 20 x 25 cm - 12 kpl

• Bujotarrat - 10 kpl arkkia

• Helmipurkki magneetti - 4 kpl

• Design kalenteri - 4 kpl

• Juliste kalenteri  - 4kpl

• Julisteet 50 x 50 cm - 4kpl

Mikäli kiinnostuit jostain jälleenmyynti tuotteestamme niin jätä meille yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen. Kerro mistä tuotteesta olisit kiinnostunut niin olemme sinuun pian yhteydessä. Kiitos.

Tuotevalikoima laajenee jatkuvasti joten jos olet kiinnostunut tulevista uutuuksistamme niin jätä meille yhteystietosi niin pidämme sinut ajantasalla.

Voit myös seurata tiliämme @dreamstuff.fi intagramissa niin pysyt ajantasalla uutuuksistamme!