Tietoa meistä


Unelmista totta!

Tavoite ja tahto

Paino alalla vuosikaudet työskennellessäni mietin kuinka vähän monet tietävät paino alasta ja sen mahdollisuuksista. Itselleni painotalot on inspiraation lähde ja vain taivas on rajana mitä kaikkea voimme tehdä kun mukaan otetaan koko paino alan kapasiteetti ja uudet innovaatiot. Ajatuksenani onkin tuoda tietoisuuteen uusia tapoja hyödyntää paino alaa joka tähän asti on koko laajuudeltaan enemmän auki yritysten suuntaan. Syy tähän on ymmärrettävä sillä kalliit laitteet ja investoinnit vaatii isoja paino määriä ja kustannus tehokasta tuotantoa. 

Yksittäiskappaleiden painaminen vaatii saman alku prosessin kun satojen ja tuhansien kappale määrien painamisen. Tästä syystä painot joutuvat veloittamaan niistä "tavallisen" kuluttajan muutamista kappaleista suhteellisen kalliin hinnan. 

Personointi on digipainamisen yksi etu, mutta hankala ajatus meille taviksille jotka halutaan yhden tätä tänään ja kaksi tota viikon päästä. Vaikka tiedän prosessin niin haluan muuttaa sitä kunnioittaen painoja ja tarjoamalla kuluttajalle halvemman yksittäis tuotteen. Vielä se ei ole kaikilta osin mahdollista, mutta pienin askelin tavoittelen unelmaani jossa kaikki tämä olisi mahdollista, sillä uskon että se on!

Arvoisa asiakas 

Olen ammatiltani graafinen suunnittelija ja suunnittelen tuotteeni ilmeet itse joko käyttämällä lisensoituja kuvituskuvia osana kokonaisuutta tai itse piirtämällä. Jokainen tuote on tehty niinkuin tekisin ne omille lapsilleni, ajatuksella ja rakkaudella, opettavaisilla elementeillä ja kauniilla muistoilla.

Ajatukseni perustuu vahvasti personoitavuuteen mahdollisuuksien mukaan mutta haluan myös kuulla sinun toiveitasi. Joko suunnittelen sinulle täysin toiveiden mukaan omat uniikit tuotteet erityis tilauksena tai katsotaan voiko tuotteen tuoda kauppaan kaikkien iloksi. Älä siis epäröi vaan laita minulle tuote ehdotuksesi! 

Tarina yrityksen takana

Dreamstuff Oy on lähtöisin monesta pienestä palasesta ja kohtaamisesta, se on tuotos jonka takana on monta tarinaa ja ihmistä, monta elämän vaihetta ja paljon tahdonvoimaa.


Olen ammatiltani graafinen suunnittelija, ja olen pitkään työskennellyt painoalalla. Ennen kaikkea olen viiden hyvin eri ikäisen lapsen äiti, joten voisin sanoa, että suunnitellessani näitä tuotteita saan työskennellä minulle monen hyvin rakkaan aiheen parissa. 


Olen siitä asti kuin muistan kynän pysyneen kädessä ollut hyvin tuottelias. Paperi ja kynä on ollut vahvin työkaluni ja minulle voimakas tapa ilmaista itseäni niin sanoin kuin kuvin. Olen opiskellut eri taiteen aloja melko nuoresta, myöhemmin myös painoviestintää, mediaa ja viimeisimpänä visuaalista markkinointia.


Piirtäminen ja maalaaminen, valokuvaus ja kirjoittaminen, minulle rakkaat harrastukset sai kuitenkin antaa tilaa kun minusta tuli 20 vuotiaana äiti, elämäni yksi tärkeimmistä ja mieleenpainuvimmista hetkistä. 


Asuin poikani kanssa 1990 ja 2000 luvun taitteessa Lauttasaaressa josta äitini on kotoisin. Vaikka elämä on vienyt saarelta pois ja taas takaisin on se kauniin luonnon ja merellisyytensä vuoksi aina ollut minulle hyvin rakas paikka, kotini ja sielunmaisemani. Palaan tähän aiheeseen myöhemmin kirjoituksessani.


Rakastan tarinoita ja elämää sen takana ja jostain ”kumman” syystä oma elämäni on niitä täynnä; jokainen elämän vaihe on yksi tärkeä osa sitä minkä vuoksi olen tässä. Kuten kaikki eletty elämä mutta ehkä yksi ylitse muiden sai elämäni merkityksellisyyden täysin uuteen valoon kun saimme kuulla että meille on tulossa kaksoset. Tästä alkoi kahden pienen ihmisen taistelu kohti maailmaa joka kaiken paineen ja epävarmuuden keskellä lujitti meitä perheenä, tässä lähimmäisen rakkaus astui voimakkaasti etusijalle ja siitä olen äärimmäisen kiitollinen. Pitkän sairaalajakson jälkeen tyttäremme syntyivät keväällä 2019 raskausviikolla 30+4 ja taas kuukausien jälkeen pääsimme kotiin sairaalasta, nyt pienet ihmeemme ovat jo tarhassa ja minä muutaman ajatuksen rikkaampi, ja jos ihan tarkkoja ollaan niin siitä se ensi ajatus yrittäjyyteen lähti! Keväällä 2020 syntyi minun versioni ”kaksossyntymäjulisteesta” kun tajusin että suunnitelmani työelämään paluusta muuttui täysin, koska KORONA.   


Monikkovanhemmuus on etuoikeus, mutta sen äärellä on hyvin voimakas tarve turvautua muihin samassa elämäntilanteessa elävien puoleen jakamaan kokemuksia ja tsemppaamaan toinen toisiamme ihan siitä ekasta hetkestä asti kun saimme tietää mikä on mo-di. En ole koskaan kohdannut mitään vastaavaa yhteisöllisyyttä ja voimaa, vaikka asumme kaukana toisistamme ja olemme entuudestaan toisillemme täysin ventovieraita. Esittelin ajatukseni ”kaksos julisteesta” monikko fb-ryhmässä ja loput onkin historiaa, taas heidän ansiostaan uskalsin kulkea kohti uutta tuntematonta ja tässä sitä ollaan yrittäjinä!


Ja siitä Lauttasaarelaisuudesta: Yksi tärkeistä asioista elämässäni on meri ja sen äärellä oleminen. Loppukesästä 2020 muutimme perheeni kanssa takaisin Lauttasaareen josta 2009 lähdin kahden poikani kanssa. Vaikka olenkin asunut muualla niin sydämessäni olen aina ollut saarelainen ja nyt voin myös sanoa että Dreamstuff Oy on Lauttasaarelainen yritys, se on minulle hyvin tärkeää, ehkä vielä joskus minulla on täällä oma kivijalkamyymälä…


Kuten oma isäni aikanaan niin myös minun oma mieheni otti aikanaan riskin ja rakastui suomenruotsalaiseen joten muutama sana myös toisella kotimaisella kielelläni, äidinkielelläni:


Dreamstuff är ett tvåspråkigt företag, min tanke är att i en närframtid lägga in botten på produkterna även på svenska. Tillsvidare är produkt informationen och möjliga instruktioner ändast på finska, men om det är något du funderar över så vänligen kontakta mej på min e-mail info@dreamstuff.fi så hjälper jag dej gärna.