Tietoa meistä


Tervetuloa Dreamstuff verkkokauppaan!

 Dreamstuff on viiden lapsen äidin perustama yritys ja se pohjautuu ajatukselle tuottaa personoituja printti tuotteita kodin sisustukseen, lapsiperheen arkeen ja juhlaan sekä hauskaksi tueksi lapsen oppimiselle. Opettavaiset sisustusjulisteemme ovat esim. maailmankarttajuliste, numerojuliste ja aakkosjuliste.

 Meiltä saat siis ihanat lastenhuoneen julisteet erilaisin teemoin. Kaikki tuotteemme on tehty äidinrakkaudella lasten mielipiteitä ja toiveita kunnioittaen arkeen ja juhlaan. Jokainen lapsi ja koti on erilainen ja siksi myös suurin osa tuotteistamme on muokattavia eli personoitavia. Voit siis halutessasi tilata personoitavat julisteet lapsesi tiedoilla kuten esimerkiksi kirjainjulisteet ja nimijulisteet.

 Lisäksi valikoimastamme löytyy kaste kutsu / nimiäis kutsu ja kummitodistus, virstanpylväs vauvakortit (milestone - korttisarja), ihanat mittatilaustyönä tehdyt lastenvaatteet sekä pian myös lasten syntymäpäivä kutsukortit niin sähköisessä muodossa kun painettuina versioina. Omia valokuviasi varten meiltä löytyy myös valokuvajuliste ja vuosikalenteri.

 Suosituimmat tuotteemme ovatkin personoitavat julisteet kuten suureen suosioon noussut syntymäjuliste (birth poster) joka on 1:1 mittasuhteella lapsen syntymäpituuteen. Nämä ja muut personoidut julisteet soveltuvat myös hyvin lahjaksi esimerkiksi nimiäisiin, ristiäisiin tai syntymälahjaksi.

 Jos kaupastamme puuttuu se sinun unelmiesi tuote, haluat muokkauksia jo oleviin tuotteisiin tai sinulla / lapsellasi on juhlat tulossa ja haluat juuri sinun toiveiden mukaan suunnitellut painotuotteet niin laita minulle sähköpostia ja kerro ideastasi osoitteeseen mirka@dreamstuff.fi ja teen sinulle tarjouksen tuotteen suunnittelusta.

 

Yrityksen tarina

 Dreamstuff sai alkunsa syntymäjulisteesta jonka piirsin omille lapsilleni. Saatuani kuvan valmiiksi ja julkaisin siitä oman versioni somekanavilla sai se välittömästi puhelimeni tulvimaan viesteistä ja kyselyistä tuotteen perään. Tästä lähti oman yritykseni perustaminen pienin varovaisin askelin muodostumaan vahvemmin omassa mielessä.

Kuopuksemme, kaksostyttäremme Isla ja Mila syntyivät alkukeväällä 2019 alle 1,5 kiloisina pieninä keskosina raskausviikolla 30+4. Tämän uskomattoman ja monivaiheisen monikko raskauden ja synnytyksen myötä tutustuin ihanaan ja tiiviiseen ryhmään muita kaksosten vanhempia, jotka olivatkin koe yleisönä ensimmäiselle syntymäjulisteelleni. Koska kaksoset usein syntyvät keskosina, sain paljon kyselyitä keskoselle suunnattuun syntymäjulisteeseen. Näin syntyi sittemmin myös keskosille suunnattu oma syntymäjuliste joka on poikinut yhteistyön keskosperheiden yhdistyksen Kevyen kanssa.

 Syntymäjuliste on ihana tapa ikuistaa se hetki kun lapsemme syntyivät ja tehdä siitä kaunis osa kotimme sisustusta. Kaikkien tuotteideni inspiraation lähteenä toimii äitiys ja rakkauteni lapsia kohtaan, sekä intohimo sisustamiselle. Kuunnellen lasten toiveita ja eläytymällä heidän mielikuvitus maailmaan syntyy jatkuvasti uusia ideoita joita haluan jakaa asiakkaitteni kanssa.

 Rakastan kuvia ja vietän paljon aikaa tutustuen eri maalaisten taiteilijoiden tuotantoon. Vaikka iso osa tuotteistani on minun itseni piirtämiä, niin käytän myös osittain kuvitus kuvia omassa tuotannossani. Kun löydän kuvan jotka puhuttelee ja sopii osaksi omaa tuoteperhettäni, ostan kuvaan lisenssin ja käytän sitä suunnittelussa osana kokonaisuutta joille itse luon pohjan. Näiden tuotteiden osalta myynti on rajattua ja ne poistuu valikoimasta määräajan kuluttua. Kuvitus kuvien avulla tuon monipuolisuutta tarjontaan oman tuotantoni ja omien pysyvien kuvieni rinnalle. Tästä syystä kaikilla kuvillani ei ole Design from Finland merkintää.

Visuaalisuus ja eri taiteen lajit kuten piirtäminen ovat minulle tärkeä osa niin akea kun työtäni. Olen pienestä pitäen rakastanut piirtämistä ja kaikenmaailman kuvakollaasien, ”kirjojen” ja sarjakuvien luomista. Myöhemmin innostuin valokuvaamisesta ja taiteesta laajemmin. Olen ammatiltani graafinen suunnittelija ja pian myös visualisti, olen saanut työssäni suunnitella niin yritys ilmeitä, ilmoituksia, lehden taittoa kun myös yksityisten ihmisten juhlien ja kutsujen ilmettä painotuotteisiin. Kuvankäsittely ohjelmiin tutustuin ensi kertaa 90 luvun loppupuolella ja siitä asti ne ovat olleet osa luovaa työtäni. Suunnittelun lisäksi olen työskennellyt painoalalla vuodesta 1995. Alalla työskennellessäni opin paljon paino prosesseista, tuotteista, tekniikoista ja materiaaleista joka on auttanut minua myös yrittäjänä valitsemaan painon joka sopii arvoilleni. Minulle painotalon valinta ei vain ole oman yritystoimintani ehto, vaan myös tärkeä osa omaa arvomaailmaani jossa kotimainen taattu laatu, eettisyys, ekologisuus ja palvelun luotettavuus on tärkeä osa sitä millaisen tuotteen asiakkaani saa vastineeksi rahoilleen.

Dreamstuff sain nimensä ajatuksesta luoda personoituja / yksilöllisiä painotuotteita myös perinteisen painotuotannon ulkopuolelta. Tämä ajatus on ja elää aina tavoitteissani vaikka erikoispainotuotteiden tuominen kuluttajalle onkin erittäin kallista ja vaatii vielä hiomista. Siitä huolimatta uusia perinteisin menetelmin tuotettuja painotuotteita syntyy jatkuvasti lisää. Seuraamalla somekanaviani insta @dreamstuff.fi ja face @dreamstyffOy saat ensimmäisenä tiedon uusista ja kehitteillä olevista tuotteista.

 Kiitos kaikille jotka olette ollut tukemassa yritykseni kasvua. Kiitos jokaisesta tilauksesta ja kannustavasta sanasta, ne todella merkitsevät paljon!