Dreamstuff Oy:n verkkokauppa on nyt avattu!


9.5.2021

Hei, ja kiitos että tulit katsomaan uutta verkkokauppaamme. Mennyt talvi ja tämä kevät on ollut erittäin työntäyteistä aikaa, olen ylittänyt itseni moneen kertaan ja oppinut paljon uusia asioita. Vaikka aika ajoin tämä poikkeuksellinen aika on ottanut koville niin olen onnistunut kääntämään sen voimavaraksi antamalla itselleni aikaa, aikaa olla ja oppia.


Perheeseeni kuulu mieheni lisäksi jo omillaan asuva nuorimies, teinipoika, pian esikoulun aloittava sekä pienet päiväkoti ikäiset kaksoset joten siirtyminen paikasta toiseen on joskus melko… ”menevää”. Nyt olemme saaneet viettää tätä aikaa perheen kesken ihan luvan kanssa rauhassa ja uskon että se osaltaan on vienyt yrittäjyys ajatustani harppauksia eteenpäin. Normaalisti minulla aina on ”kiire” joka paikkaan niin nyt olen ottanut tämän ajan itselleni, ja oppimiselle! 


Viimeiset viikot ennen kaupan avaamista on ollut tasapainoilua äärimmillään työn ja lapsiperheen arjen kanssa, yhtä juoksua aikaa vastaan, mutta silti innoissaan ja ylpeänä siitä mitä olemme mieheni kanssa lähes KAHDESTAAN saanut aikaan, tämän verkkokaupan jonka rakentamisesta kumpikaan ei vielä muutama kuukausi sitten tiennyt mitään!! Tässä se nyt on, eikä se tästä muuta kuin parane kun opimme tästä käytännössä eikä vain testimielessä. Toivomme että kauppa palvelee teitä, ja että se löytää paikkansa muiden tekijöiden joukossa.


Haluamme jatkuvasti luoda ja kehittää uutta, siksi kehittelemme kokoajan teille uusia ihania tuotteita joiden tarkoitus ei vain ole koristaa vaan myös opettaa ja jäädä muistoiksi. Otamme erittäin mielellämme vastaan tuote-ehdotuksia, joista parhaat ideat saattavat päätyä kauppaamme myyntiin. Loppukevään ja kesän aikana on tulossa paljon ihania uusia tuotteita joten tulethan aina välillä poikkeamaan verkkokaupassamme. Meidät löytää myös instagramissa ja facebookissa jossa paljon kaikkea kivaa, kuten arvontaa ja tietoja tulevista tuotteista.


Kertokaa meille jos verkkokaupassa on joitakin puitteita, haluamme että tämä on helppoa ja vaivatonta teille joille tätä teemme. Joten älä epäröi vaan kerro meille ”risut ja ruusut”. 


Hyvää kevättä kaikille!


Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista