Lisää bujoilua!!!


Halusin kirjoittaa uudesta kiinnostuksen kohteestani eli bujoilusta. Olen etsinyt netistä blogeja ja muitakin kirjotuksia aiheesta mutta huomaan etten ehdi antaa aiheelle niin paljoa aikaa kun haluaisin... koska lapset ja yritys yms yms.

Lähdenkin kirjoittamaan aiheesta hieman toiselta näkö kannalta, eli innostuneena amatöörinä joka haluaa ottaa tämän homman haltuun ja tuottaa siihen kuuluvaa materiaalia itse omassa verkkokaupassani ja tietysti vielä soveltaen ja kunnioittaen omaa kohderyhmääni ja itseäni eli lapsiperheitä.

Olen siis lähtenyt uhkarohkeasti liikkeelle asian kanssa laittamalla myyntiin bujo tarranapit, mutta nyt haluan ympärille en enempää enkä vähempää kun kokonaisen tuoteperheen ihan alusta loppuun! Oletan että kaikki alkaa vihosta?? Tai paperista? Sitte aloitetaan ensin kuukaudesta ja pikkuhiljaa siirytään pienempään... öö eli viikoista päiviin ja sit väliin to do listaa ja kaikenlaista muuta ihanaa!!

Tarkoitan siis todella kaikenlaista ihanaa sillä itse rakastan muistiinpanoja, piirustuksia ja kaikenlaista hömppää joka on oikeesti myös hyödyllistä jos ei muuta niin tekemisen ilolle ja luomiselle. Tosin olen myös lukenut että tämä bujoilu voi viedä täydellisyyteen tavoittelevan ihmisen hulluuden partaalle, mutta silti päätin ottaa riskin. Moni jotka minut tuntee tietää etten ole enkä edes halua monessa asiassa pyrkiä täydellisyyteen mutta tämä bujoilu vaikuttaa sellaiselta että saatan hurahtaa ja löytää itsessäni sen pilkun viilaajan.

Kun asiaan perehdyin tässä kaiken tohinan keskellä niin tajusin että olenkin tietämättäni aina ollut bujoilia, ihan siitä asti kun opin piirtämään. Olen aina rakastanut askarella, leikellä ja liimata. Ja vaikka olen 5 lapsen äiti niin en vieläkään pysty katsomaan kun lapsokaiset värittää värityskirjaa niin että menee viivan yli!!! Ei, se on ihan kauheeta. Ja jos sitten itse alan värittämään "heidän kanssaan" niin KUKAAN ei tule pilaamaan mun piirustusta! Välillä mietin miksi lapseni ei ole niin innokkaita värittämisestä :D

Yhtä kaikki, nyt toivoisin kaikilta bujoiluun perehtyneiltä hyviä ohjeita kuinka tehdä paras ja kattava tuoteperhe bujoiluun! Tiedän että riittää kun on vihko ja kynä mutta haluaisin tehdä niitä kaikkia kivoja härpäkeittä joilla koristella omaa kalenteriaan. Rakennetaan siis yhdessä tästä paras mahdollinen tuote kokonaisuus, kerro sinä niin minä suunnittelen!

Tutustu verkkokauppani bujotarroihin täältä:

https://dreamstuff.fi/products/bullet-journal-bujo-tarranapit

P.S. Niitä saa myös ruotsinkielisinä!


Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista