1 + 1 = 6 + Dreaming of Veevi


Vaikka en synnyinlahjana saanutkaan kovin hyvää matikkapäätä niin tiedän, että  1+1=6 kuulostaa hullulta, mutta joskus numerot kuitenkin heittää kuperkeikkaa.

Koska olen hyvä selittelemään, niin selitän teille miksi 1+1=6 ja kaupanpäälle vielä uusi tuote nimeltä Dreaming of Veevi.

Oli alkuvuosi 2019 kun jouduin sairaalaan riskiraskauden takia. Odotin kaksostyttöjämme, kuten sattumoisin myös sairaalavuoteeni naapuri Kata. Meitä yhdisti huoli ja murhe tulevasta kun toivoa onnellisesta lopusta ei kovin paljoa ollut. Kaksosvanhemmilla on ihmeellinen kyky tsempata toisiaan ja tässä hetkessä todella sitä tarvitsin. 

En tarkkaan muista kuinka monta päivää makasimme vierekkäisillä vuoteilla (ehkä kaksi) mutta muistan, että keskustelimme paljon, myös elämästämme tuon sairaalahuoneen ulkopuolella, joka hieman vei ajatuksia pois tilanteesta.

Elämä sairaalassa oli hyvin äkkiarvaamatonta ja yhtäkkiä Kataa vietiin leikkaussaliin, hänen kaksostytärtensä aika oli syntyä hyvin varhaisilla viikoilla. Ymmärrettävistä syistä yhteys välillämme jäi vähäiseksi sillä hänellä oli hyvin paljon muuta ajateltavaa kun minulla sängyssäni odotellen omaa lähestyvää synnytystä.

Kului aikaa ja sain itsekin omat tyttäreni syliin. Saimme kummatkin onnellisen lopun! Viestittelimme kuulumisia, mutta en ikinä olisi voinut kuvitella että tiemme vielä kohtaa kun pöly laskeutuisi.

"Sit joskus kun mun ompeluyritys on isompi ja mä rikas, niin voiko sulta ostaa logosuunnittelun"

Ensimmäinen yhteinen projektimme oli kun Kata ilmoittautui tekemään joululahjoituksena mekon ystäväni monisairaalle pienelle prinsessalle. Vastalahjaksi tarjosin hänelle suunnittelemaani kaksos syntymäjulistetta. Tästä löysimme myös toistemme ammatillisen osaamisen.

Kata kirjoitti minulle että "Sit joskus kun mun ompeluyritys on isompi ja mä rikas, niin voiko sulta ostaa logosuunnittelun" No siihen asti ei tietenkään tarvinnut odotella ja solmimme oravannahkakaupan! Minä tein Katalle Veevi-logon ja Kata lupautui tekemään lapsilleni vaatteita.

Minä kun en ole kaavoihin kangistunut... tai no oikeastaan en vaan ajatellut että ompelijahan ompelee kaavoista ja aloin pommittamaan Kataa kuvilla ja ideoilla. Itselläni ei koskaan ole ollut kovin hyvä suhde ompelukoneen kanssa vaikka minulla sellainen onkin (tosin siitä puuttuu poljin, tai mikä se jalka osa nyt on). Silti olen aina haaveillut että osaisin ommella ja voisin suunnitella vaatteita. No yhtä kaikki, nyt minulla oli "oma" ompelija, joka heti lähti pelotta toteuttamaan toiveitani. Ensin tehden tytöillemme ihanat 2-vuotis mekot ja sittemmin myös mm. aivan ihanat palmikkomekot toiveideni mukaan, ei kaavojen!! Ja pisteenä i:n päällä kaikissa vaatteissa oli minun suunnittelema Veevi logo!

Katan tekemät Veevi synttärimekot!

Siitä se ajatus sitten lähti ja esitin Katalle pähkähullun ajatuksen jota sittemmin aloimme hiomaan. Kata ompeli minulle toiveideni mukaiset vaatteet joita on saatavilla yksinoikeudella vain www.dreamstuff.fi verkkokaupassa!

Eli kyllä 1+1=6 + Dreaming of Veevi, kahden kaksostyttöparin äidit ja yhteinen vaatemerkki!

Aika näyttää kuinka tämä matka jatkuu. Olisin kiitollinen jos kertoisitte mielipiteenne tuotteista, logoista tai mistä vaan vaatteisiin liittyvistä asioista jotta voisimme kehittyä ja tehdä asiat mahdollisesti vielä paremmin. Kiitos.

Dreaming of Veevi mallisto myynnissä verkkokaupassa: www.dreamstuff.fi Tervetuloa tutustumaan ja jos hyvin käy niin myös ostoksille!


Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista